360 Capture

Help je klanten de laatste digitale drempel over en laat ze kennis maken met jouw evenement, showroom of winkel door middel van 360° foto’s of videos.

Door middel van een speciale camera worden er in 360 graden verschillende foto’s gemaakt die daarna door software aan elkaar worden ‘gestitched’. Op deze manier ontstaat er dus een afbeelding die volledig om de as van de camera is gemaakt. Dit werkt niet alleen zo voor foto’s, maar ook met video’s. In plaats van dat er 1 stilstaand beeld wordt gemaakt, worden er nu op verschillende hoeken video’s gemaakt die aan elkaar worden bewerkt.

Toepassingen 360 Capture

360 Video

360 graden video’s zijn uitstekend om te gebruiken voor bijvoorbeeld een aftermovie. Op deze manier kan je de gebruiker het gevoel geven dat hij er echt bij is. Een aftermovie kan ook bijdragen aan de ervaring die bezoekers hebben na een evenement, zo kan je bezoekers bijvoorbeeld warm maken voor volgend jaar.

Curated By heeft bijvoorbeeld hiervoor gekozen. Voor hun drum ‘n bass event hebben we op locatie met meerdere 360 camera’s gestaan om een 360 aftermovie te maken. Zeker door verschillende camera’s tegelijk te gebruiken hebben we een heel erg dynamische film kunnen maken.

Perfetti Van Melle VR training
360 Fotografie

360 graden foto’s zijn fantastisch om tours door gebouwen mee te maken. Door een 360 graden camera op verschillende plekken in een ruimte te plaatsen, wordt bijvoorbeeld een kathedraal vanaf alle punten mooi uitgelicht.

Zo hebben we voor Bruynzeel 360 graden foto’s gemaakt van keukenopstellingen en kunnen klanten in de keuken staan voordat ze naar de showroom gaan.

Holmatro VR Experience
360 Streaming

Ook tijdens evenementen is het geweldig om je publiek thuis te kunnen stimuleren. Kaarten zijn vaak al snel uitverkocht, maar door een 360 livestream krijgen thuisblijvers alsnog alles mee.

Voor We Are Electric hebben we tijdens hun festival een 360 graden livestream opgezet. De kaartjes waren al snel uitverkocht waardoor veel mensen niet konden komen. De organisatie had hier al over nagedacht en besloot een livestream in te zetten zodat fans die mis hebben gegrepen toch mee konden genieten van het festival.

360 Aftermovie Curated By

RECENTE CASES