Interactieve Installaties

Een wow-effect bereik je door verschillende immersieve technologieën te combineren met de werkelijkheid in de vorm van hybride installaties. Perfect om indruk te maken op beurzen of evenementen.

We zijn als ontwerper op zoek naar een manier om de grens tussen realiteit en virtueel zo vaag mogelijk te houden. Hierin spelen interactieve installaties een grote rol. Denk hierbij aan het visualiseren en interactief maken van producten. Voor Bruynzeel zijn we aan de slag gegaan met Projection Mapping om de verschillende kleuren en handgrepen in kaart te brengen voor bezoekers van Provada 2018. Zo heb je als gebruiker daadwerkelijk te maken met beide raakvlakken; de fysieke wereld met een digitale laag.

Toepassingen Interactieve Installaties

Projection Mapping

Projection Mapping is het projecteren van beeld op objecten. Op deze manier kan je op fysieke objecten digitale informatie projecteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleuren, maar ook verschillende handgrepen van kastjes. Zo kunnen we met een fysieke opstelling meerdere variaties uitbeelden zonder dat hiervoor extra ruimte nodig is. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met weinig ruimte op een beursvloer.

Bruynzeel Projection Mapping
Interactieve Wand

Voor de Rabobank hebben we een interactieve wand gebouwd om developers te recruiten. De gebruiker kan door middel van geleidende verf animaties en video’s starten die informatie geven over de DevOps afdeling. Hierdoor willen we op een interactieve manier binding creëren met developers om hun interesse te wekken voor de DevOps afdeling.

Rabobank Interactive Wand

RECENTE CASES