Marketing & Promotie

Augmented en Virtual Reality kan ook worden ingezet ter promotie. Met name Augmented Reality is steeds toegankelijker aangezien tegenwoordig vrijwel iedereen een smartphone heeft die deze techniek ondersteund.

Zo kunnen we producten of diensten interactief uitlichten op elk moment van de dag. Ook Virtual Reality is een fantastisch medium om bijvoorbeeld een nieuw pand of kantoorruimte beleefbaar te maken, zonder dat het bestaat. We zoeken de grens op tussen realiteit en virtueel en maken deze beleving zo gestroomlijnd mogelijk.

Toepassingen Marketing & Promotie

Events

Tijdens evenementen spelen bovengenoemde media een belangrijke rol, digital presence is een gebied waarop veel te winnen is en dit heeft een extra belangrijke rol wanneer je op events vaak met een beperkte oppervlakte hebt te maken. Zo kan je door middel van Virtual en Augmented Reality de ruimte optimaal benutten. Denk hierbij aan onze interactieve installatie voor Bruynzeel waarbij we door middel van Projection Mapping verschillende kleuren en handvatten van keukenkastjes in beeld kunnen brengen met de beperkte ruimte die we hebben.

Bruynzeel Projection Mapping
E-mail Campagnes

Augmented Reality is een techniek die op vrijwel elke moderne smartphone werkt. Zo kunnen we bijvoorbeeld heel accuraat 3D modellen van producten in Augmented Reality showcasen om de gebruiker een beeld te geven van het product dat ze interesseert. Zo hebben ze het product al bijna in de woonkamer staan en is de koop ervan nog laagdrempeliger.

Brabantia webAR

RECENTE CASES