Projection Mapping in de Amsterdam RAI

Bruynzeel, de Nederlandse marktleider in keukens was op zoek naar een impactvol interactief pronkstuk voor hun stand op Provada 2018, een vastgoed beurs in de Amsterdam RAI. Samen hebben we gekozen voor real-3d projection mapping, een techniek waarbij we fysieke objecten tot leven brengen op een indrukwekkende manier.

Bruynzeel heeft ons voorzien van een daadwerkelijke keuken als projectie oppervlak waarop we een interactieve 3D-show leverden. Waarbij mensen live hun eigen keuken konden samenstellen op een iPad pro.

Dit project bevatte de volgende onderdelen:

  • Bruynzeel onderdelen converteren naar 3D modellen
  • Het texturen van keukens
  • Socket-based iPad systeem met een connectie naar de mediaserver
  • High-end 3D animatie
  • Prototypes bouwen in onze workshop

SKILLS & TECHNOLOGIES

Een project als dit vereist een echt multi-disciplinair team. Experts in 3d animatie, audio design, front-end, creative technology, hóutbewerking en AV hebben samengewerkt om dit eindresultaat te faciliteren.

Interaction Design
3D-Animations
Development
Prototyping
0
Dagen werk
0
Specialisten
0
Mogelijke keukencombinaties
0
Gebouwde prototypes

Direct impact in the Amsterdam RAI

Crowd pleaser

Directe aandacht in een competitieve ruimte door het introduceren van een ongebruikelijke, maar bijzonder indrukwekkende manier van visualiseren.

Conversation Starter

Goede gesprekken zijn onwijs belangrijk op een beurs, en een gesprek starten was makkelijker dan ooit wanneer mensen bleven staren naar de mapping op de keuken.

De gehele collectie aan je vingertoppen

Vierkante meters zijn duur op de beursvloer, dus het is belangrijk om economisch na te denken over alle ruimte die benodigd is, je kunt immers maar een beperkt deel van je collectie kwijt.

Projection mapping stelde bruynzeel in staat om hun gehele collectie te laten zien; iedere combinatie aan grepen, bladen en fronten die mogelijk was binnen handbereik van de bezoekers.

Wow-factor

Bezoekers associèren de toffe innovaties met het merk dat ze presenteert.