Het vastleggen van een 360 aftermovie in Paradiso, Amsterdam

Curated By is een van de grootste drum ‘n bass events in Nederland. Toen de organisatie contact met ons opnam en informeerde naar onze beschikbaarheid voor het schieten van een film twijfelde we geen moment; dit was de perfecte kans om onze nieuwe 360 systemen te testen in een omgeving met een geweldige vibe en reputatie.

  • Scene-scouting to determine camera-positions
  • Extensive pre-shoot preparations
  • Directing
  • High-end Audio Capture
  • Stitching, editing and delivering footage

SKILLS & TECHNOLOGIES

We hebben dit project aangepakt met een minimale bezetting van 3 man, dus uitgebreide pre-productie was benodigd voor een soepele opname.

Een 360 film vereist een radicaal andere aanpak dan 2D beeld, want iedere hoek moet interessant zijn.

360 Video Production/ Direction
Stiching & Editing
Audio profiling
Camera Rigging
0
Productiedagen
0
Specialisten
0
GB
aan beeld
0
Volledige 360 systemen

360 vastleggen

Het is alsof je er bent!

Voor ieder event of festival is het belangrijkste element de vibe, maar de volledige ervaring van een event vertaalt zich niet altijd lekker naar 2D video. 360 stelt je in staat het complete plaatje mee te krijgen, alsof je er echt bent.

Service

Beloon je trouwe fans bij een uitverkocht event met een sneak peek in 360  zodat ze betrokken blijven voor de volgende editie.

Meerdere POV's

Dynamische 360 videos zijn een zeldzaam fenomeen, maar onze ervaring met meerdere systemen en controlemechanieken stelt ons in staat dit soort events vast te leggen vanaf meerdere dynamische POV’s.

Wow-factor

Goeie 360 videos zijn nog altijd magisch!