Intense VR product experience

Holmatro, marktleider in industriële- en reddings apparatuur had een interessante uitdaging; hoe konden zij de kracht, duurzaamheid en gebruiksgemak van hun nieuwe industriële EVO 3 lijn van batterijscharen aan hun eindgebruikers overbrengen in een beursomgeving waarin een fysieke demo veiligheidstechnisch onmogelijk is.

Een next-gen VR ervaring, was ons antwoord. Door gebruik te maken van VIVE trackers en accurate 3D modellen brachten we hun scharen 1:1 tot leven in Virtual Reality.

Eindgebruikers konden daadwerkelijk het fysieke apparaat oppakken voor ze per helicopter naar een verlaten boorplatform in de golf van mexico, waar ze een briefing kregen over de mogelijkheden van het apparaat voordat ze uitgedaagd werden het te gebruiken om het platform te strippen.

Om dit te realiseren moest het volgende gebeuren:

  • Converteren van de hydraulische scharen naar high-end 3d modellen.
  • Techniek om en in het apparaat bouwen om het geschikt te maken voor VR
  • Bijzonder gedetailleerd ontwerp van het boorplatform en de reis ernaar toe.
  • C# scripting om het metaal te detecteren en vervormen
  • Prototypes testen in onze werkplaats

SKILLS & TECHNOLOGIES

Een project als dit vereist een echt multi-disciplinair team. Experts in 3d animatie, audio design, front-end, creative technology, hóutbewerking en AV hebben samengewerkt om dit eindresultaat te facilliteren

Interaction Design
Prototyping
Development
3D-Animations
0
Dagen Werk
0
Specialisten
0
Bezoekers
0
Aantal prototypes

Overuigende VR ervaring

Crowd Pleaser

Directe aandacht in een competitieve ruimte door het introduceren van een ongebruikelijke maar indrukwekkende manier van visualisatie.

Fysieke ervaring

Virtual Reality is de perfecte manier om mensen te transporteren en ervaringen laten te beleven die wellicht anders te gevaarlijk of zelfs onmogelijk waren geweest.

Brand-awareness

Virtual en augmented reality enthousiasmeert, mensen houden ervan om foto’s te maken van hun collega’s en vrienden in VR. Het introduceren van een hashtag en giveaway als ondersteuning van je beursactiviteiten leidt naar een significante peak in brand-awareness.

Wow-factor

Associate your brand with amazing innovation by utilising these new technologies