High-end VR training

Perfetti van Melle, het moederbedrijf van vele van ‘s werelds meest bekende snoep en kauwgom merken zoals; mentos, klene, chupa-chups, smint en nog veel, veel meer heeft meer dan 30 productielocaties over de hele wereld.

Een van de belangrijkste elementen om een veilig en duurzaam productie proces te garanderen zijn medewerkers die expert-level niveau hebben in Risico Beoordeling.

Hun PvM blue training deed precies dat, maar vereiste hun opleidingsteam de wereld rond te reizen. Iets wat natuurlijk veel geld kost en veel beperking oplevert.

Samen met Sping stelden we een alternatief voor; high-end, interactieve VR-training.

Dat leidde tot een halve wereldreis om deze content op locatie te schieten in hun productielocatie in Shanghai met de Jaunt, een van ‘s werelds beste 360 camera’s en een gespecialiseerde camera crew.

Samen met de trainingcrew schoten we de content in slechts enkele dagen, maar dat was nog maar het begin, de taak aan de back-end kant was enorm.

We hebben de gehele training naadloos ge√Įntegreerd met hun Totara training platform, waardoor de progressie van iedere medewerker accuraat gevolgd kon worden.

De ROI was direct helder, PvM bespaart een enorm bedrag per jaar op het gebied van reis en trainingskosten, daarnaast ontvangen ze ook nog eens een significante korting op hun verzekeringskosten aangezien hun werknemers  veel beter getraind en getoetst zijn in het veld van risico herkenning dan eerst.

SKILLS & TECHNOLOGIES

Dit complexe project vereiste een getalenteerd team van Boldy, Breese en Sping elk met hun eigen expertise om het project te voltooien.

Interaction Design
3D-Animations
Development
Prototyping
0
Dagen Werk
0
Specialisten
0
km weg van huis
0
gb
aan data

Impactvolle Virtual Reality Training

Directe ROI

Een heldere en onmiddelijke ROI maakte dit complexe project een makkelijke keuze

Investeren in medewerkers.

Goede training is onwijs belangrijk voor je medewerkers, je wilt immers dat ze met het bedrijf meegroeien.
Virtual Reality training doet precies dat, met meetbare resultaten

Schaalbare uitrol

We hebben het project vanaf het begin schaalbaar opgebouwd. Onze modulaire aanpak staat naast makkelijke updates en revisies, een onwijs groot aantal aan Virtual Reality devices toe om de content te draaien.

Veiligheid voorop

Met bijzonder goed getrainde medewerkers was een productievloer nog nooit zo veilig als nu.