360 Festival Stream

We Are Electric is een van die Nederlandse festivals die je écht zelf moet ervaren. Fantastische vibes, bijzonder design en de latest en greatest in internationale artiesten.
Natuurlijk was dit event uitverkocht, met als resultaat duizenden die heel graag op een andere manier toch iets van het festival mee wilde krijgen.
Nu is dat precies wat we hebben gedaan, met een 360 livestream.

360 livestream
Na de fantastische resultaten op Paaspop eerder dat jaar besloot de organisatie van het festival dat het 360 streamen van enkele van de “hidden gems” van het festival een absolute must was. Samen met de geweldige mensen van Rampage, een van Europa’s grootste Drum’n Bass organisaties hebben we verschillende streams gestart vanaf de stage die hun faciliteerden.

De streams braken exponentieel alle records die we eerder op paaspop hadden gerealiseerd ; meer dan 80.000 mensen hebben de stream online bekeken, een enorme toename in de reach van het festival én Rampage.

SKILLS & TECHNOLOGIES

Deze content is helemaal ons ding, met onze specialisaties in VR en live 360 content zetten we binnen no-time een fantastische stream op!

360 live streaming
Live Audio monitoring
Editing/Stitching
Social Media monitoring
0
Social Media Reach
0
Specialists
0
+
Social Interactions
0
gb
Hours of stream

Social Media <3 live 360 content

User Engagement

Live 360 is zo immersief als maar zijn kan en de data laat dat zien. Bizarre viewcounts en waanzinnig toffe kijker betrokkenheid.

Marketing

Vele kijkers waren overtuigd door de stream en zegden toe om tickets te kopen voor volgende edities.

Branding

Paaspop had een duidelijke edge over andere concurrenten door deze dienst aan te bieden.

Great for SEO

De grote tech bedrijven zijn gek op 360 content, hierdoor krijgt het automatisch veel meer momentum dan traditionele content.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment